Milletvekili Akgül Özcan'a yine pabuç bırakmadı

Bolu'nun Milletvekili İsmail Akgül'ün baca vergisi eleştirisi sonrası Tanju Özcan baca vergisi konusuna değinmeden bir paylaşım yaptı. Özcan'a Bizim İsmail yine pabuç bırakmayarak "senden fındık kurdu bile olmaz" diyerek seslendi.

29 Ağustos 2024

Bilindiği üzere Bolu Milletvekili İsmail Akgül yaptığı açıklamada belediye tarafından uygulamaya başlanan baca vergisine tepki göstermiş, Tanju Özcan'ı eleştirmişti.

Akgül'ün bu eleştirilerine sosyal medya hesabından bir ileti ile cevap veren Özcan hiç baca vergisi konusuna değinmeden, "İsmail Akgül, hayırdır birader!!! Sayın Bahçeli'nin yanında olan kişi, ‘Bu ülkeye federasyon gelsin’ diyen, özerklik isteyen, bölücü HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu değil mi? Hani siz Milliyetçiydiniz? 1,5 yıldır Bolu Milletvekilisin daha şimdiye kadar ‘DEM’ veya ‘HÜDA-PAR'ı eleştiren bir konuşmanı Bolulular duymadı. Benim nazarımda artık sen ‘Bizim İsmail’ değil, sadece ‘İsmail Akgül'sün.’ Bu kafayla gidersen bir daha Milletvekilliğini rüyanda görürsün. Tanju Abin söylemedi deme!!!" ifadelerine yer verdi.

BİZİM İSMAİL CEVABI GÖRÜNTÜLÜ YAPIŞTIRDI

Özcan'ın bu paylaşımından sonra Milletvekili İsmail Akgül, Özcan'ın bir TV programında şu an hapiste bulunan Selahattin Demirtaş'a övgü dolu sözlerinin konuşmasınıda paylaşarak, "Hayırdır 
Tanju Özcan baca deliğine mi sıkıştın? Bolulunun hakkını savunmamız mı zoruna gitti? Her sıkıştığında milliyetçilik pozlarına sarılıyorsun.

Sen terör örgütünün siyasi uzantılarıyla seçim pazarlığı yapıp DEM’lenirken, biz onların paçavralarını Bolu sokaklarına astırmamak için mücadele ettik .

Sen, terörist başının heykelini dikeceğiz diyen, Terörist Demirtaş’a methiyeler düzerken, biz “Selahattin Demirtaş Teröristtir” diye haykırdık.

Sıkıştıkça Milliyetçi ayakların artık baydı. Sen tatlı su milliyetçisisin, fazla açılma boğulursun. Bize Milliyetçilik dersi verecek son kişisin. Senden Bozkurt değil, fındık kurdu bile olmaz. 

Senin için ne olduğumuzun bizim nazarımızda hiçbir önemi yok, Bolu’nun ve Boluluların hakkını savunmaya devam edeceğiz.

Boş yapma, baca vergisini açıkla Tanju Özcan." sözleriyle cevap verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.