Mülteciler artık Bolu Belediyesinden karnını doyuruyor

Bolu Belediyesinin açtığı konserve fabrikasında Suriyeli mültecilerin çalıştığının gün yüzüne çıkmasından sonra Belediye çöplüğündede Afganlı mültecilerin çalışarak ekmek parası kazandığı çekilen görüntülerle belgelendi.

14 Mayıs 2024

Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan fakat işletilemediği için sahibi Manisa'lı olan bir firmaya kiralanan Anabolu Konserve Fabrikasında çalışan kadın işçiler 2 aydır para alamadıkları için eyleme başlamış, fabrikaya ise Suriyeli mültecilerin kendi yerlerine işe alındığını açıkça dile getirmişlerdi.

Bu gelişmenin ardından bir vatandaş Bolu Belediyesi'ne ait çöplükte ise Afganlı mültecilerin ekmek parası kazandığını görüntüledi. Çöplükte çalışan bir Afganlı mülteci ayda 17 bin lira Belediyeden maaş aldığını çekilen görüntülerde dile getirdi.

3 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 15 Mayıs 2024 - 05:17
    Tanju başkan sığınmacı istemiyor, sizde belediyede çalışıyor diyorsunuz bunda bir çelişki yok mu,
  • Mustafa15 Mayıs 2024 - 08:58
    Talibi varsa Türk Vatandaşı çalıştıralım, ama yok. Millet yattığı yerden para kazanma derdinde.
  • tyevet15 Mayıs 2024 - 14:58
    Dogruduur cünkü türk vatandaşlarımızın hepsi memur olur masa bası is yapma pesinde. Kim calısacak çöpte? kim calısacak konserve fabrikasında ??? ayrıca maas alamadıkları icin çıkmış kadın isciler. diğerlerinin alabileceğini mi düsünüyorsunuz? saçma. Boluda boş boş sağda solda dolanacaklarına çalıssın iste suriler afganlar daha ne istiyosunuz anlamadım. Ha türkiyede bulunmaları başlı başına bi sorun zaten ama boluda bile istenmedikleri halde az da olsa var

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.