Narkotik ekipleri metruk binaları denetledi

Narkotik ekipleri metruk binaları denetledi
10 Eylül 2021

Kısa süre önce Bolu'da göreve başlayan ve bu kısa sürede başarılı operasyonları peş peşe patlatan Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy uyuşturucuya savaş açtı. Özellikle okul önlerinde zehir tacirlerinin yuvalanmasını önlemek için düğmeye basan Aksoy kentteki metruk binalarıda tek tek kontrol ettiriyor.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, il genelindeki okulların yakınlarında bulunan metruk binalarda narkotik köpeği eşliğinde denetim yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, okul yakınlarında uyuşturucu kullanımını önlemek amacıyla uygulama yaptı.

Uygulama kapsamında ekipler, kentte bulunan okulların yakınlarında bulunan metruk binalara girdi. Narkotik köpeği "Sezar"ın da katıldığı çalışmalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Ekipler, metruk binaların yakınında yaşayan ve iş yeri bulunan vatandaşları da şüphelendikleri kişileri polise ihbar etmeleri konusunda bilgilendirdi.

2 yorum yapılmış

  • Bolulu10 Eylül 2021 - 18:28
    Özellikle, semerkant, Aktaş, Köroğlu, çıkınlar, ihsaniye, Sümer vs. mahallelerde sıkı kontrol lazım. Kafeleri ve parklarıda kontrol gerekir.
  • Bolulu145312 Eylül 2021 - 14:43
    Kokocular heryerde cirit atıyor. Baronların mallarına dokunmazsanız , bu millet size fena dokunur!

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.