Narven'de ATV turlarına yoğun ilgi

Narven'de ATV turlarına yoğun ilgi
26 Ağustos 2023

Türkiye ve Bolu’nun önemli turizm tesisleri arasında yer alan Narven Termal Kasaba, ATV turlarıyla misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor. 

Bolu’nun Karacasu beldesinde bulunan ve Türkiye’nin önemli termal turizm merkezlerinden birisi haline gelen Narven Termal Kasaba'ya gelen misafirler, doğanın eşsiz güzelliklerini rehber eşliğinde ATV ile gezme imkanı buluyor.

Şehrin gürültü ve kalabalığından uzaklaşarak doğayla iç içe bir tatil geçirmek isteyen misafirler, ATV turlarıyla Narven’in eşsiz doğasını keşfediyor. Yaz aylarının vazgeçilmez hafta sonu aktivitesi olan ATV turlarına katılan misafirler, Bolu'nun eşsiz güzelliklerini yakından görme fırsatı buluyor. Turlar profesyonel rehber eşliğinde ilerliyor. Tesis içerisindeki gölleri, köyleri ve yaylaları kapsıyor. Tatilciler doğal ortamda yaşadıkları bu deneyimde heyecan dolu anlarla anı biriktiriyor. 

Sizde bu eşsiz deneyimden geri kalmamak için bir an önce rezervasyon yaptırın.

Bilgi ve rezervasyon için;  
444 6 414
0538 429 90 06

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.