O yol bu sene asfaltlanacak

O yol bu sene asfaltlanacak
23 Nisan 2021

Bolu'nun Gerede ilçesi sınırlarında bulunan Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köy yolları hakkında gyerel basında çıkan haberlere ilişkin AK Parti İl Başkanlığından açıklama geldi.

Söz konusu haberlerde geçen Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köy yollarının da içinde bulunduğu 15 kilometrelik köy yolu geçtiğimiz yıl Bolu İl Özel İdaresi tarafından asfaltlama programına alındığı ifade edilen açıklama, "Bu kapsamda kış mevsimi öncesi yapılan çalışmalar neticesinde onlarca kamyon dolgu malzemesi serilerek asfaltlama öncesi yolun alt yapısı hazırlanmıştır. Dolgu malzemesinin zemine oturması ve alt yapının asfaltlamaya uygun hale gelebilmesi için belli bir süre beklenmiştir. Kış ayının bitmesi ve havaların düzelmesi ile birlikte açılacak asfaltlama sezonunda Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köy yollarının da içinde bulunduğu 15 kilometrelik köy yoluna asfalt serimi gerçekleştirilecektir. Konuya ilişkin gerekli bilgilendirme geçtiğimiz yıl bölge halkına yapılmıştır. AK Parti Bolu İl Başkanımız Suat Güner, AK Parti Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Bolu İl Özel İdaremiz Bolu halkının sorunlarını çözmek adına gerekli çalışmaları yoğun şekilde sürdürüyor" denildi.

2 yorum yapılmış

  • Metin yılmaz23 Nisan 2021 - 23:26
    Tekkedere köyünün yolarini da bir bakım yapılırsa memnun oluruuz
  • Vatandas24 Nisan 2021 - 11:33
    Bolu Il Ozel Idaresi Valilik makamina baglidir.Kararlarida Il Genel Meclisi verir.Harcamalarda Milletvekillerinin ve AKP Il Baskaninin soz hakki yoktur,Il Ozel Idaresi AKP`ye ait olmayip Bolu`nundur,Dolayisiyla Il Baskanina ve vekillere ne oluyor?Onlar Bolu`nun hayrina genel butceden para alabilirlerse o zaman biz yaptik diyebilirler.Vekiller ve Il Baskani Il Ozel Idaresi icin karar vereceklerse genel meclis uyeligi icin secim yerine atama yapilmasi gerekir.Haberin verilisini kiniyorum.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.