Olukta mahsur kalan kirpiyi böyle kurtardılar

Bolu'nın Kıbrıscık ilçesinden Kaymakam ve daire amirleri köy ziyaretleri yaptığı sırada ormanlık alan içerisinde boş bir su oluğu içinde mahsur kalan kirpiyi farketti. Heyet susuzluktan ölmek üzere olan kirpiye hemen müdahale etti.

26 Temmuz 2024

Kıbrıscık Kaymakamı Metehan Güngör ve daire amirleri her zaman yaptıkları gibi köy ziyaretleri sırasında boş bir su oluğuna düşen  ve oluktan çıkamayan bir kirpiyi farkettiler.

Oluk içerisinde mahsur ve susuz kalan kirpinin halini gören heyet içerisindeki Kıbrıscık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hakan Tombak yanında bulunan bir kola şisesinin kapağına hemen su doldurarak kirpinin önüne koydu. Suyu kana kana içen kirpinin gözleri açılırken heyet kirpiyi oluktan çıkararak doğaya serbest bıraktı.

O anların görüntülerini izleyenler çok duygulu anlar yaşadılar. 

2 yorum yapılmış

  • Yeşil 26 Temmuz 2024 - 13:07
    Allah razı olsun müdürümüzden iyi ki böyle insanlar var
  • Müdür26 Temmuz 2024 - 19:49
    Bu suyu insanlarin yüzde 90 ı verir ama kirpinin suya ihtiyaç duyduğunu algılamak Hakan arkadaşımız gibi hassas kalplerin işi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.