Otomobil tabela direğine ok gibi saplandı

Bolu'da yeni açılan Mudurnu çevre yolunda meydana gelen kazada tabela asılı direğe ok gibi saplanan otomobilde sıkışansürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

3 Şubat 2024

Kaza Bolu'da yeni açılan çevre yolunda akşam saatlerinde meydana geldi.

Çevre yolunda seyir eden  Abdullah Çizmeci idarersindek14 NJ 710 plakalı otomobil ile Mustafa Çelik idaresindeki14 BB 368 plakalı minibüs yol ayrımında kafa kafaya çarpışırken otomobil tabela direğine adeta ok gibi saplanırken minibüste yan devrildi. Çarpışma sonrasında 14 NJ 710 plakalı araçta sıkışan sürücü Bolu Belediyesi itfaiye müdürlüğü tarafından araçtan yaralı olarak çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Kazada 2 kişi yaralanırken. çevredeki vatandaşlar bu yolun ışıklandırmaması olmaması sebebiyle açıldığı günden bu yana kaçıncı kaza olduğunu hatırlayamadıklarını ve bir an önce bu yolun ışıklandırmasını gerektiğini dile getirdiler.

1 yorum yapılmış

  • Fahrettin Taskin 4 Şubat 2024 - 12:37
    Oncelıkle gecmıs olsun o yolu kullanıma acan muhendısten helal olsun koskoca alanda yolu duble yapıyorsun ne sagdan gelenı ne soldan gelenı fark edebılıyorsun ılk girenler zaten fark etmıyor orası bir üst gecıt olabılırdı baska turlu kazaları onleyemedsınız

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.