Özcan, Cumuhurbaşkanına mektup yazdı

Özcan, Cumuhurbaşkanına mektup yazdı
31 Mayıs 2021

Belediye Başkanı Tanju Özcan Borazanlar Mahallesinde yapımına başlanacak olan cami inşaatı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak bağış istedi. Cami İnşaatına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ilk bağışı yapan isimler olmuştu.

İşte O mektup:

“Sayın Cumhurbaşkanım, ​Hz. Peygamberimizin ‘Kim Allah için bir ev inşa ederse ( Mescit yaparsa) Allah’ da cennette onun için bir ev yapar.’ Hadis-i Şerifinden hareketle, 5393 sayılı Belediye Kanununun 14/b Maddesini dayanak haline getirerek gerçekten ihtiyacı olan Borazanlar Mahallesine camii inşa etmeye karar verdik. ​Camii alanının tamamı bağış yoluyla Belediyemizin mülkiyetine geçmiş, projeleri çizilmiş, 01 Haziran 2021 tarihinde ihalesi gerçekleşecektir. ​Bizim anlayışımıza göre cami yapmak veya yapılmasına vesile olmak sevaptır. ​Bu anlayıştan hareketle Bolu Valiliğimize müracaat ederek bahsi geçen Caminin yapımı için “Resmi Bağış Kampanyası” yapılmak üzere izin alınmış, aşağıda bilgileri yazılı 3 Kamu bankasında hesaplar açılmıştır. ​Amacımız imkanları doğrultusunda çok sayıda vatandaşımızın “Caminin sevabına nail” olmasıdır. Toplanan bağışın tamamı valilik iznine uygun olarak sadece caminin yapımında kullanılacaktır. ​Bağış hesabı duyurularımız “Senin de bir camin olsun” başlığı ile başlamıştır. ​İlk 3 bağış sahibi de Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, Sayın Meral AKŞENER ve Sayın Ekrem İMAMOĞLU olmuştur. Kendilerinden Allah bin kere razı olsun. Ülkenin birliğini ve bütünlüğünü temsil eden zat-ı alinizin de bu camiye katkı ( Bağış ) yapması tüm Bolu halkını mutlu edecek, başka Belediyelere de örnek olacaktır. Bütün Bolu halkı inançlı bir insan olarak bu çağrımıza kayıtsız kalmayacağınızı düşünmekteyiz. Ayrıca camimiz tamamlandığında açılışının sizin önderliğinizde tüm siyasi parti liderlerimizin katılımı ile yapılması birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermek açısından anlamlı olacaktır. Bolu halkı adına şükranlarımı sunar, saygılarımı arz ederim.”

2 yorum yapılmış

  • mehmet31 Mayıs 2021 - 16:21
    tebrik ederim başkanım. son yıllarda tüm türkiyenin özlediği tablo.
  • İbrahim kıymaz 1 Haziran 2021 - 13:57
    Bankaları ve hesap numaralarını da yayınlamak mümkün mü başkanım,

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.