Polislerimiz Yürekleri Isıttı

Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ilimiz merkezi ve çevresinde de yoğun bir şekilde görülürken beyaza bürünen sokaklarda sokak hayvanları yemek bulmakta güçlük çekti. Sokak hayvanlarının imdadına Polis ekipleri yetişti.

18 Ocak 2021

Haber Utku Cihan
Geçtiğimiz haftasonu tüm Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ilimiz merkezi ve çevresinde de yoğun bir şekilde görülürken beyaza bürünen sokaklarda sokak hayvanları yemek bulmakta güçlük çekti. Yaşanan pandemi ve sokağa çıkma kısıtlamalarında sokak hayvanları zorluk çekerken duyarlı vatandaşların yanı sıra Bolu Asayiş Büro Ekipleri ve İçişleri Bakanlığı tarafından hayvan haklarının korunması için oluşturulan Doğa ve Hayvanları Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanları ile yakından ilgilendi. Bu Sabah İzzet Baysal Caddesinde çekilen görüntüler ise yürekleri ısıttı. Caddede iş yerlerine giden vatandaşlar Polis ekiplerine duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ettiler. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.