Resimlerin kaldırılma polemiği meclise taşındı!

Resimlerin kaldırılma polemiği meclise taşındı!
21 Ekim 2020

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Bolu’da Paşaköy köprülü kavşağında Bolu Belediyesi tarafından yapılan ve Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından devlet büyüklerinin resimlerinin boyayla silinmesi olayıyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplaması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisine soru önergesi verdi.

Bolu Belediyesi tarafından TEM Otoyolu Batı gişeleri çıkışında yer alan Paşaköy Köprülü Kavşağına yapılan devlet büyüklerinin resimlerinin bir kısmının üzeri Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından gece saatlerinde boyandı.  İstanbul Milletvekili ve İnsan Hakları Komisyonu  Üyesi olan İYİ Partili Ümit Beyaz, devlet büyüklerinin resimlerinin silinmesi olayın meclise taşıdı. Beyaz, tepkilere neden olan olayla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplaması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisine soru önergesi verdi.

Bakan Karaismailoğlu’nun soru önergesine nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Mutlu Yuca

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.