SAVAŞI KAZANDI DUYGU DOLU MEKTUP BIRAKTI

Koronavirüs testi pozitif çıkan Veysi Aktürk, 16 günlük tedavi sürecinin sonunda sağlığına kavuştu. Taburcu olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Aktürk, “Tedavi gördüğüm Fizik Tedavi Hastanesinden bugün taburcu oldum.Hastene hizmeti ile ilgili y

19 Nisan 2020

Koronavirüs testi pozitif çıkan Veysi Aktürk, 16 günlük tedavi sürecinin sonunda sağlığına kavuştu.

Taburcu olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Aktürk, “Tedavi gördüğüm Fizik Tedavi Hastanesinden bugün taburcu oldum.Hastene hizmeti ile ilgili yazdığım mektubu Başhekim Sn.Erdal DİLEKÇİ hocama takdim ettim.Beni Uğurlayan Sağ.Hiz.Başkanım Sn.Mehmet BALCI’ya,İş adamı abim Sn.Ali MUTLUER’e,Başhekim Erdal hocama,AİBÜ Başhekim yardımcısı Yard.Doç.Dr.Mehmet KAYHAN hocama,Hastane Müdürlerim Arzu hanım ve İbrahim bey kardeşime,Sağlık-Sen Başkanım Sami YILMAZ ve Değerli dostum Yusuf Bozdoğan,ismail Hakkı kardeşim,Nöbetci Hemşire hanım kardeşlerime,bu sure içerisinde Dualarını esirgemeyen Abilerime,aileme siz kıymetli dost,ahbab ve kardeşlerime ayrı ayrı çok tesekkur ediyorum. Koronayı Sadece ben degil hep birlikte yendik,birlikte başardık.Ve yine diyorumki “”Panik yok,Ümitsizlik yok,Ölmek yasak.Hep birlikte başaracağız.” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.