TABİATIN KALBİYDİK KORONANIN KALBİ OLDUK

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile bulundukları bölgede çıkan vakaları görebiliyor. Bolu'da son zamanlarda artan vakalar ile harita adeta kırmızıya boyanmaya başladı. Haritada ilginç bir görsel ise koronanın kalbi yorumlarını getirdi.

TABİATIN KALBİYDİK KORONANIN KALBİ OLDUK
5 Ağustos 2020

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulamasına güncelleme getirdi. Buna göre, kullanıcılar sadece yakın çevresindeki değil, diğer tüm illerdeki vaka yoğunluklarını da görebiliyor. Bolu'da özellikle son 15 günde artan vakalar ise insanları tedirgin ediyor. Haritada son birkaç gün içerisinde oluşan bir görsel ise koronanın kalbi yorumlarını getirdi. 

2 yorum yapılmış

  • vatandaş5 Ağustos 2020 - 23:14
    son günlerde günlük vaka sayıları ile ilgili hiç haber yapılmıyor. evet net sayı veremiyorsunuz ama son durum nedir merak ediyoruz. en son günlük 15 - 20 vaka çıkıyordu.
  • Eğitimci + Bilişimci7 Ağustos 2020 - 16:57
    Evet basın bugünlerde lazım. Vaka sayıları gibi bilgileri güvenilir ve dogru olarak açıklamanızı bekliyoruz. HES uygulaması zaten hepimizin cep telinde var bunu bizde görüyoruz. Teşekkürler

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.