Türker Ateş Ekrem İmamoğlu ile görüştü

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretine gitti. Ateş ve İmamoğlu uzun süren bir toplantı yaptı.

Türker Ateş Ekrem İmamoğlu ile görüştü
20 Temmuz 2024

Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilen Ekrem İmamoğlu'nu Bolu Milletvekili Türker Ateş ziyaret etti.

İmamoğlu'nu makamında ziyaret eden Türker Ateş yaptıkları görüşmede neler konuşulduğu hakkında net bilgi vermezken, "Sayın Belediye Başkanımız Ekrem bey önümüzdeki günlerde ilimizi ziyaret edecek. Kendisine Bolumuz hakkında bilgilerde verdim. Bolu'yu çok sevdiğini ve kısa süre sonra Bolu'ya geleceğini söyledi. Ayrıca tüm Bolululara selam gönderdi" dedi.

İmamoğlu'nun önümüzdeki hafta Bolu'ya bir ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi.

1 yorum yapılmış

  • Taner22 Temmuz 2024 - 17:09
    Tanju Özcanın papucu dama atılıyor desenize.Vekil ağırdan emin adımlarla ilerliyor helal olsun.Düzeyli öyle diğer vekiller gibi ortalıkta haybeden geziyor gibi yaparak çalışma görüntüsü vermiyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.