Üniversite yolunda trafik çilesi

Üniversite yolunda trafik çilesi
13 Ekim 2021

Karayolları tarafından Karaköy Mahallesinde üniversite yolu üzerinde bulunan köprünün yeniden yapılacak olması nedeniyle yıkılmasından sonra özellikle sabah saatlerinde kilometrelerce araç konvoyu oluşuyor.

Geçtiğimiz günlerde Karaköy mahallesinde tam üniversite yolu üzerinde bulunan köprü yıkılarak yeniden yapılmaya başlandı.

İnşaat çalışmaları tam üniversitenin açılış zamanına denk gelmesi nedeniyle trafik adeta arap saçına döndü. Sabah üniversiteye ve tıp fakültesine gitmek isteyen vatandaşlar köprü inşaatı nedeniyle saatlerce trafikte bekliyorlar.

Kilometrelerce araç konvoyonun oluştuğu üniversite yolunda vatandaşlar Karayollarına ateş püskürürken, "Okullara kapalıyken neden yapılmadıda şimdi bu yoğunlukta köprüyü yıktılar" diyerek tepki gösterdiler.

1 yorum yapılmış

  • Fkk17 Ekim 2021 - 09:01
    Zaten zamansız yapıyorsunuz. Amaç köprü genişletse yanına ikincisini yap. İyi bir şey yapılıyormuş gibi, bir de heyet olarak yerinde incelemişler. Ambulans siren çalıyor yol veremiyorsunuz. Hizmet mi? Hezimet mi? Rezalet mi? Belli değil.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.