YAĞMURLAR KESİLMİYOR ÇİLE BİTMİYOR!

Bolu’da etkili olan sağanak yağmur kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle sularla kaplanan yollar ve alt geçitler nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Yağmur nedeniyle bazı binaların depoları ve garajlarını su bastı.

14 Haziran 2021

Kentte öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Beşkavaklar Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesinde bulunan alt geçitler sularla kaplandı. Alt geçitten geçen sürücüler zor anlar yaşadı. Alt geçitler polis ekipleri tarafından ulaşıma kapatıldı. D-100 karayolu Sanayi kavşağı mevkiindeki yollarda sularla kaplandı. Bolu Belediysi ekipleri sabah saatlerinden itibaren su baskını yaşanan yerlerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Yağmur nedeniyle Kültür Mahallesi, Sağlık Mahallesi ve İzzet Baysal Mahallesi’nde çok sayıda apartmanın garaj ve deposunu su bastı. Vatandaşlar suyun gelişini engellemek için garaj girişine set yaptılar. Apartman sakinleri ellerinde fırçalarla su basan garaj ve depolarını temizledi.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu15 Haziran 2021 - 08:16
    YAĞMURLAR KESİLMİYOR Böyle bir başlık olabilirmi ya heryer kuraklıkla mücadele verirken siz yağan yağmurdan şikayetçisiniz..ondan sonra bu sene yağmur yağmayacak diye kıvranıyosunuz yağmaz tabi siz Allahın verdiğine isyan ediyosunuz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.