Yaşlılar ve emeklilere Durak çok önemli sözler verdi

Emeklilerle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, projelerinden bahsetti ve yapacakları mutlu ve sağlıklı yaşlılık projesi ile yaşlıların zamanlarını daha verimli ve etkin kullanabilmeleri için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

Yaşlılar ve emeklilere Durak çok önemli sözler verdi
18 Şubat 2024

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Kamu Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda emeklilerle bir araya geldi.  7’den 70’e her kesime hitap eden ve Bolu’nun geleceğini oluşturan projeleri ile dikkat çeken Durak, emekli vatandaşlara da mutlu ve sağlıklı yaşlılık projesini anlattı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Sağlık İl Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılacak olan yaşlı sağlığı izleme programı ile 65 yaş üstü vatandaşların altı ayda bir evlerinde ziyaret edilerek temel sağlık durumlarının gözlemleneceğini söyledi.

SOSYAL DAYANIŞMA PROGRAMI

Ayrıca yaşlı vatandaşların zamanını daha verimli ve etkin kullanabilmeleri için sosyal dayanışma programı yapacaklarını belirten Durak “Yaşlılarımız için kültür-sanat kulüpleri, eğitici ve hobi kursları, spor aktivite merkezleri ve gezi etkinlikleri düzenleyeceğiz. Ayrıca yaşlı bakım programları da gerçekleştireceğiz ve bakıma ihtiyaç duyan yaşlılar için ev temizliği, kişisel temizlik, çamaşırlarının yıkanması, kuaför hizmetleri, gerektiğinde kişinin ihtiyacına göre yemek hizmet ve yine ihtiyaç halinde yaşlılarımızın yaşadığı ev ve ortamlarının boya badana işlemlerini de belediye olarak yapacağız. Biz ayırmadan ayrışmadan tüm Bolu’yu kucaklayarak hizmet etmeye geliyoruz. Destek sizden hizmet bizden. O yüzden sizlerden 31 Mart’ta desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.