Yayla evlerinin yıkım işlemi başladı!

Yayla evlerinin yıkım işlemi başladı!
25 Kasım 2020

Bolu Valiliğine gelen mera işgal ihbarları sonrası Vali Ahmet Ümit’in talimatı ile yaylalarda başlatılan yıkım işlemi kaldığı yerden devam ediyor. Vali Ümit’in talimatı ile Paşaköy, Civril, Kızılağıl, Kılıçarslan, Kürkçüler, Karamanlı ve Ağaççılar köylerinin yaylası olan At Yaylası'nda ekipler tarafından daha önceden belirlenen 100 noktada yıkım işlemi gerçekleşmeye başladı.

 Bolu Valisi Ahmet Ümit’in talimatıyla yaylalarda işgal edilen mera yerleri ekipler tarafından yıkılmaya devam ediyor. Bolu Valiliği'nin talimatıyla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Tapu Müdürlüğü, Bolu Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Paşaköy, Civril, Kızılağıl, Kılıçarslan, Kürkçüler, Karamanlı ve Ağaççılar köylerinin yaylası olan At Yaylası'nda daha önceden sahiplerini uyardıkları ekili alanlarda ve belirledikleri mera işgali alanlarında yıkım işlemi geçekleştirdi.

 “100 Noktada yıkım işlemi gerçekleşecek”

Sabah saatlerinde iş makineleri ile At yaylasına giren ekipler tel örgüyle çevrili mera işgali olan alanlarda yıkıma başladı. İlk olarak Karamanlı Köyü’nün yaylasında yıkıma başlayan ekiplerin, At yaylası alanında daha önceden belirledikleri 100 noktada yıkım işlemini gerçekleştirecekleri belirtildi.

 Haber:Sefa Günay

1 yorum yapılmış

  • Yazık çok emek var vali bolulu değil anlamaz Yayla25 Kasım 2020 - 15:31
    Safure

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.