Yıkılacak yerine park yapılacak

Yıkılacak yerine park yapılacak
22 Nisan 2021

Bolu Belediyesi, PTT Caddesi üzerinde bulunan katlı otopark ve altında bulunan Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ait binanın yıkılması için harekete geçti. Yerine park yapılması beklenen katlı otoparkın yıkılması için Bolu Belediyesi’nin en kısa zamanda ihaleye çıkılması bekleniyor.

Haber: Adnan KARABULUT

PTT Caddesi üzerinde bulunan katlı otopark ve altında bulunan Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ait binanın en kısa süre içerisinde yıkılması için Bolu Belediyesi harekete geçti. Bolu Belediyesi’nin eski Başkanı Muzaffer Işın döneminde yapılan ve Yüksel Ceylan döneminde meydana gelen 1999 depreminde hasar alan binanın, Alaaddin Yılmaz döneminde 2 katı yıkılmıştı. Alaaddin Yılmaz’dan sonra başkanlık koltuğuna oturan Başkan Özcan, seçimin ardından, şehir merkezinin genişlemesi için çalışmalar yapacaklarını söyleyerek PTT Caddesi üzerinde bulunan katlı otoparkın yıkılacağını belirtmişti. Başkan Özcan, talimat vererek otoparkın bir an önce ihalesinin gerçekleştirerek yıkılmasını istedi.

YIKILAN OTOPARKIN YERİNE NE YAPILACAK?

Kısa sürede Bolu Belediyesi tarafında gerekli hazırlıklar tamamlandıktan sonra ihaleye çıkartılarak yıkılacak olan katlı otoparkın yerine ise Bolu Belediyesi tarafından park yapılacak. Yapılacak olan parkın ihalesi ise otoparkın yıkımı tamamen bittikten sonra yapılacak. Bolu Belediyesi, İzzet Baysal Caddesi’ni ve şehir merkezini yeşillendirmek ve renklendirmek için çalışmalarını sürdürürken, yıkılan otoparkın yerine yapılması planlanan park projesi ise hala yapım aşamasında.

1 yorum yapılmış

  • Tenekeci 25 Nisan 2021 - 01:57
    Şahsi fikrim gereksiz bir düşünce cadde zaten en büyük park oldu buna ne gerek var en azından belediyemizin malı dursun

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.