Yılmaz hocayı görevden aldılar

Yılmaz hocayı görevden aldılar
23 Nisan 2021

Boluspor alt yapısında U - 19 teknik sorumlusu olarak görev yapan Yılmaz Özen yönetim tarafından görevden alındı.

Bolu Gazetesi'nin aldığı bilgiye göre daha 14 ay sözleşmesi bulunan Yılmaz Özen'in yönetim tarafından tek taraflı olarak sözleşmesi fesih edildi.

Boluspor camiasının sevdiği bir isim olan Yılmaz Özen'in neden sözleşmesinin fesih edildiğine yönelik yönetim tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

 

10 yorum yapılmış

  • Mustafa Özşahin23 Nisan 2021 - 00:39
    YABANCI HAYRANLIĞINA DEVAM DESENİZE. BOLU'NUN ÇOCUKLARINA YAPILAN BU DOĞ- RUMU.A TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEK İSTEDİ- ĞİMİZ BİR KARDEŞIM.YAZIK.
  • Geredeli23 Nisan 2021 - 01:02
    Yaptıkları bisey yoktu bide bunu yapmışlar allah akıl fikir versin bu yönetime vallahi
  • Bolusporlu23 Nisan 2021 - 02:09
    Nereye gidiyor böyle. Hiç mi işi bilen biri yok. Tancu başkan Bolu dan sonra Boluspor unda içine etmeye başladı. Kümeden zor döndük. 56 yıllık Bolusporu piliç yaptı. Seneye de böyle giderse düşürür. Stadyum yapmayi da takım düştü stada gerek yok diyerek vaadi sulandırır.
  • Yusuf 23 Nisan 2021 - 03:07
    Enteresan! Yönetim bu sene çok ilginç işler yapıyor...
  • Ahmet Davud23 Nisan 2021 - 04:42
    Bolunun çocukları birer birer harcanıyor. Kariyeri ,Boluspora verdiği hizmetleri ve çalışkanlığı ile gönüllere taht kurmuş Yılmaz kardeşimiz altyapı da Bolunun çocuğuna yapılan zulüm.ve haksızlığa karşı duruşu ile sozde Bolu lu yöneticiler tarafından görevden alındı. Kulübü yönetemeyen yönetim açıklama yapsın altyapıda kaç tane Bolu nun çocuğu kaldı. Bolu nun mamalı basını,sumerin duayen gazetecileri karaçayır da kıyım ve zulum ve haksızlık ald
  • Basri Turk23 Nisan 2021 - 08:28
    Bolumuzun alt yapı antinorlugunu yapan başarı olan bir hocamız her zaman A takım hocalığı için düşünülen birisi değerlerimize sahip çıkalım. Yılmaz Özen gibi hocalarımız kolay yetişmiyor yanlış yapmış boluspor yönetimi .ayıp olmuş hocamıza.
  • Bolusporlu 23 Nisan 2021 - 08:54
    Çünkü adam gibi adam yıllardır boluspora bir başarı katamamış adamların yolundan gitmedi başarı getirdi Boluspora kümeye düşerken kurtardı şampiyonluk getirdi gençlerimizle yalan dolan olan bir kulüp olduk
  • Mitat AY23 Nisan 2021 - 14:01
    Alt yapıdada yabancı hayranlığı bu duruma getirdi bi cacık olmaz yönetimden
  • SAMSA ÇAVUŞ24 Nisan 2021 - 01:06
    YILMAZ HOCA ALT YAPIYA BÜYÜK EMEKLER VERMİŞ BİR HOCADIR, YILMAZ HOCA HAZIRLAR ŞİMDİKİ ALT YAPI KOORDİNATÖRÜ KAYMAĞINI YER ÖNCEDEN DE BÖYLE OLMUŞTU ŞİMDİDE BÖYLE OLMAK ÜZERE BOLUSPOR ALT YAPISINDAN GENÇLERBİRLİĞİ ALT YAPISINA KAÇIRILAN YETENEKLERİMİZİ UNUTMIYALIM ( EMRE İŞİ SON ANDA BOZULMUŞTU ) ÇOK MEŞHUR BİR MENAJERİNDE SAMİMİ ARKADAŞI OLAN ALT YAPI KOORDİNATÖRÜ ŞİMDİDEN 17-19 TAKIMINDAN BİRKAÇ OYUNCUYA KANCAYI TAKMIŞ DURUMDAYMIŞ YÖNETİMİN B
  • Vatandas24 Nisan 2021 - 11:53
    Tancu başkan Bolu dan sonra Boluspor unda içine etmeye başladı diyen Boluspor rumuzlu trol.Sen Belediye Baskani ile Bolu Spor Baskaninin gorev ve yetkilerinin farkli oldugunu bildigin anlasildigi halde Belediye Baskanini cirkin bir sekilde elestiriyorsun.Belediye Baskani Bolu`nun icine edipte ne yapti?Arsivi mi yakti? Senin gibi troller disinda Bolu halki Tanju baskandan memnun.Kiskananlar catlasin.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.