Gölcük'teki merdivenlerin içler acısı hali

Ülkemizin ve Bolumuzun göz bebeği Gölcük Tabiat Parkında vatandaşların kullandığı merdivenin hali tatilcileri şaşkına çeviriyor. Park alanından Gölcük'e çıkmak için kullanılan merdivenlerin 'merdiven' diyecek hali kalmadı.

Gölcük'teki merdivenlerin içler acısı hali
25 Nisan 2024

Bilindiği üzere 2012 yılında Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Bolu Belediyesi arasında Gölcük Tabiat Parkı'nın işletilmesiyle ilgili sözleşme imzalanmıştı.

Tanju Özcan Belediye Başkanı seçildikten sonrada Gölcük'ün işletme hakkı devam etti. Fakat son yıllarda Gölcük'ün bakımının yeterli yapılamaması Türkiye'nin göz bebeği olan Gölcük'e gelenleri rahatsız etmeye başladı.

Gölcük'te tuvaletler , piknik masaları , oyun grupları kamelyalar , yağmur barınakları , iskelelerin tamir bakımının yapılmadığı çürümeye terk edildiği, çevre temizliğinin yapılmadığı ve personel sayısının az olduğu müfettişler tarafından belirlenerek, aksaklıkların giderilmesi için Bolu Belediyesine 30 gün süre verilerek 2 adet ihtarname çekildi. Fakat Belediye bu uyarıları dikkate bile almadı.

MERDİVENLERİN HALİ İÇLER ACISI

Yine ilimizin ve ülkemizin göz bebeği Gölcük'te araç park alanından Gölcük'e çıkan vatandaşların kullandığı merdivenin hali ise 'pes' dedirtecek cinsten. Tamamen dökülen merdivenlerin basamakları neredeyse tamamen dökülmüş durumda. Merdiveni kullanan tatilciler bu duruma isyan ederken, "Bu merdiveni kullananların burada düşüp bir yerlerini kırmaması işten bile değil" diyerek tepki gösterdiler.

Belediye bu bakımsızlığa son vermesi gerekirken 25 adet bungalov'un ihaleye çıkarılması için uğraşması dikkatlerden kaçmıyor. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.