80 VE 81 YAŞINDA Kİ ÇİFT KORONAVİRÜS'Ü YENDİ

Bundan 15 gün önce Koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasından sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 80 ve 81 yaşında ki yaşlı çift iyileşerek bugün hastanenin alkışları arasında tab

80 VE 81 YAŞINDA Kİ ÇİFT KORONAVİRÜS'Ü YENDİ
15 Nisan 2020

Bundan 15 gün önce Koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasından sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 80 ve 81 yaşında ki yaşlı çift iyileşerek bugün hastanenin alkışları arasında taburcu oldular.

80 yaşında ki Sare ve 81 yaşında ki eşi Osman Ulus umre dönüşü yapılan koronavirüs testlerinde pozitif çıktı. Hemen olu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan çifte 15 gün boyunca tedavileri uygulandı. Çiftin bugün yapılan testlerinde sonuçların negatif olduğu görüldü. İlerleyen yaşlarına rağmen hastalıktan kurtulan çift başta hastane başhekimi Muhammed Nur Öğün olmak üzere tüm personeli oldukça sevindirdi.

Daha öncede 1 hastanın taburcu olduğu hastanede sağlık personelin özverili çalışması meyvelerini vermeye başladı. Sare ve Osman Ulus bugün akşam saatlerinde hastane personelinin alkışları arasında hastaneden taburcu oldular.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.