Ahmet Çalkaya intihar etti

Ahmet Çalkaya intihar etti
8 Nisan 2018
Bolu'da oldukça sevilen nakliye işiyle uğraşan Kıbrıscıklı Ahmet Çalkaya Aktaş Mahallesinde evinin bodrumunda kendini asarak hayatına son verdi. Alınan bilgiye göre son dönemde bir piliç fabrikasında şoför olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Ahmet Çalkaya (59) Aktaş Mahallesinde bulunan evinin bodrumunda kendini asarak hayatını kaybetti. Geçmiş dönemlerde MHP'nin il ve ilçe yönetimlerinde de uzun süre görev yapan Ahmet Çalkaya Bolu'da oldukça sevilen biriydi. Çalkaya'nın acı ölümü büyük üzüntü yarattı. CENAZESİ BUGÜN DEFİN EDİLECEK.. Ahmet Çalkaya bugün İkindi Namazına müteakip Aktaş Mahallesi'ndeki Hamamcıoğlu Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra, Şehitler Mezarlığı'na defnedilecek.  

1 yorum yapılmış

  • YAVUZ ÇAKAR9 Nisan 2018 - 09:29
    Allah bu abimizi affeder inşallah Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olur inşallah ailesine yakınlarına sevenlerine Bolu halkına başsağlığı sabırlar dilerim Yavuz Çakar Düzce

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.