AK Parti'de kirli dosya siyaseti mi başladı !

AK Parti'de kirli dosya siyaseti mi başladı !
3 Haziran 2022

AK Parti Bolu teşkilatlarında adeta bir gelenek haline gelen dosya hazırlayıp genel merkeze gönderme operasyonları yine başlamış gibi görünüyor.

Parti içi çekişmelerin sinsice yürüdüğü AK Parti Bolu teşkilatlarından dosya hazırlayıp genel merkeze gönderme, belden aşağı dedikodu yapma, parti içi rakibini zora sokmak için her türlü yola başvurma olayları adeta kronikleşti.

Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'ün edindiği kulis bilgilerine göre şimdi de İl Başkanı Suat Güner'i parti içinden birilerinin sık sık genel merkeze şikayet dosyaları gönderip, içeriğinin ne olduğu belli olmayan bilgi ve belgelerle başkan Güner'i yıpratma operasyonları başladı.

Başkan Suat Güner bunun farkında olsa gerek ki; sosyal medya hesaplarından sitem dolu sözler paylaştı. Başkan Güner'in özellikle "Düşman kör nişancıdır da, Dost iyi bilir nerden vuracağını…" sözleri dikkat çekti.

Şimdi kamuoyu Başkan Suat Güner'e hangi dostunun operasyon çektiğini merak ediyor. 

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.