Asayiş şube çalışıyor

Asayiş şube çalışıyor
1 Şubat 2022

Bolu Asayiş Şubesi ekipleri Tabaklar Mahallesinde bir ofisi kumarhaneye çevirerek kumar oynayan 5 kişiyi, yine bir kahvehanede kumar oynayan 7 kişiyi yakalayarak işlem başlattı.

Yine Asayiş Şube  ve KOM ekipleri tarafından yapılan Huzur 14 uygulamasında 3 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait çok sayıda mermide ele geçirildi.

OFİSİ KUMARHANEYE ÇEVİRMİŞLER

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince, Tabaklar mahallesinde bir ofisi kumarhane olarak dizayn edip kumar oynayan ve oynatan toplam 5 kişiye adli ve idari işlem yapıldı.

KAHVEHANEYE KUMAR BASKINI

Yine Asayiş Şubesi ekiplerince Karaçayır mahallesinde faaliyet gösteren bir kahvehanede kumar oynayan ve oynatan toplam 7 kişiye adli ve idari işlemler yapıldı.

HUZUR 14 OPERASYONUNDA 3 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde yapılan HUZUR 14 uygulamasında umuma açık mekanlar kontrol edildi. Yapılan uygulamalarda 3 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Uygulama sırasında yapılan kontrollerde kakkında yakalama kararı olan 2 şahısda yakalandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.