Atatürk Bulvarı 10 gün kapalı

Atatürk Bulvarı 10 gün kapalı
2 Nisan 2022

Bolu Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarına yapılacak yeni dönel kavşak için ilk kazma vuruldu. İnşaat çalışmaları nedeniyle kavşak ve bağlantı yollar 2-10 Nisan tarihleri arasında 10 gün süreyle yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Bolu Belediyesi Atatürk Bulvarı’na kazandıracağı yeni dönel kavşak için ilk kazmayı vurdu. Kavşağın tamamlanmasıyla birlikte D-100 karayolu hariç kent merkezinde hiçbir trafik ışığı kalmamış olacak. Dönel kavşak uygulamalarıyla şehir içi trafiği akıcı hale getiren ve trafik kazalarını önleyen Bolu Belediyesi, kent merkezindeki son trafik lambasının olduğu Atatürk Bulvarı’ndaki noktaya yeni bir kavşak inşa ediyor.

Atatürk Bulvarı ve Konuralp Caddesi kavşağında dönel kavşak, yol ve kaldırımm düzenlemeleri nedeniyle trafikte güvenliğin sağlanması amacıyla kavşak ve bağlantı yollar 2-10 Nisan tarihleri arasında 10 gün süreyle yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.