Başkan Albay Tatü'den önemli uyarılar

Başkan Albay Tatü'den önemli uyarılar
23 Eylül 2020

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal kurulan semt pazarlarında yoğunluğu önlemek amacıyla vatandaşların erkenden alışveriş yapmalarını istedi.

Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde kurulan semt pazarlarında yoğunluk oluşmaması için vatandaşların erkenden alışveriş yapmalarını isteyen Başkan Altındal, "Vatandaşlarımız pazar alışverişlerini saat 17.00 ila 19.00 arasında sıkıştırmaya çalışıyorlar bu yüzden yoğunluk yaşanıyor. O yüzden erkenden alışveriş yapmaları bu yoğunluğu azaltacak ve koronavirüs riskini dahada aşağolara çekecektir. 65 yaş üstü vatandaşlarımız saat 10.00 ile 14.00 arasında alışveriş yapıyorlar. Bunuda göz önünde bulundurmalarını rica ederiz" dedi.

TÜRKİYE'DE ÖRNEK ODAYIZ

Özellikle pandemi sürecinde alınan tedbirler ve çalışmalarla Türkiye'de örnek bir oda olduklarını dile getiren Altındal, "Pazarlarımızda yoğun güvenlik ve tedbirleri oda olarak alıyoruz. Gerçekten Türkiye'de örnek odalardan biriyiz. Benim vatandaşlardan en önemli ricam ürünlere elleriyle dokunmasınlar.  Ayrıca pazar esnafına yakın ilgi ve alakalarından dolayı Valimiz Ahmet Ümit ve Belediye Başkanımız Tanju Özcan'a pazarcı esnafı adına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

KIŞ HAZIRLIĞINIZI BİZDEN YAPIN

Başkan Altındal vatandaşları kış hazırlıklarını yapmak için manavları tercih etmelerini istediklerini söyleyerek, "Bir yaz dönemini bitiriyoruz yavaş yavaş kış sebze ve meyvelerine geçiyoruz. Tezgahlarımızda yeşillik ıspanak, pırasa, lahana, kanlıbahar, kereviz yavaş yavaş kışlık sebzeler yer almaya başladı. Müşterilerimiz kışlık hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyorlar salçalık domotes, salçalık kırmızı biber, kapya turşuluk salatalık, turşuluk fasulye, menemenlik domates, turşuluk sarımsak, sirke ihtiyaçlarını almaya devam ediyorlar. Kışlık ihtiyaçların sonuna yaklaştık geç kalmasınlar. Pazarlarımızda tüm ürünlerimiz taze ve fiyat olarak uygundur" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.