Başkan Özcan'ın 'bizi sattı' dediği muhtar bakın neler dedi

Başkan Özcan'ın 'bizi sattı' dediği muhtar bakın neler dedi
16 Haziran 2023

Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'bizi sattı' dediği Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut, "Biz siyasetçi değiliz. Adam nasıl alınır nasıl satılır bilmeyiz" diyerek cevap verdi.

Bolu'nun Kültür Mahallesi'nde bulunan oyun parkının bir kısmına muhtarlık binası yapılması için çalışma başlatılmasına mahalle halkı tepki göstermişti.

"MUHTAR BİZİ SATTI"

Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu duruma "Öncelikle muhtar beyi kınıyorum. Muhtar bizi sattı. 3 senedir konuşuyoruz, uygun bir yer bakıyoruz. Bu yere karar veren muhtar. Çünkü rekreasyon alanlarının belli bir yüzdesini geçemiyorsunuz. Oranın ihalesi yapılmış, her şeyi yapılmış muhtarın bilgisi doğrultusunda. Sanki muhtarın hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi, belediye kendi kendine burayı bulmuş gibi davranıyor. Talep olmasa biz neden muhtarlık binası yapalım? Talep ediyorsun ki yapıyoruz. Yer konusunda da birkaç yere baktık, muhtarla birlikte en son burası uygun diye konuştuk. Hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi anlatması beni çok üzdü" demişti.

Başkan Tanju Özcan'ın bu açıklamasına karşı bir açıklama yayınlayan Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut, "4 yıldır mahallemize yeni bir hizmet binası tahsis etmek için mücadele etmekteyim. Belediye'ye yazdığımız dilekçeler sonucunda yer tahsisi için gelen belediye yetkililerinin kendileri şahsım izindeyken yeni yapılacak muhtarlık hizmet noktasını (Çocuk Parkını) belirlemişlerdir. Park yerine inşa etme kararı aldıkları hizmet noktası için mahalleli ile görüşmeye gelen Belediye yetkilileri sadece kahvaltı yaparak oradan ayrılmışlardır. Kendilerini telefonla arayarak bilgilendirmeme rağmen aldığı karardan dönmeyeceğini beyan etmiştir. 

Başkan bu defa da bizi hedef almıştır

Sürecin devamında yine mahallemize yapılacak hizmet noktası başka bir mahalleye tahsis edilmiştir.

Biz siyasetçi değiliz. Adam nasıl alınır nasıl satılır bilmeyiz. Bizim gayemiz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu ile mahallemize hizmet etmektir.

Sayın başkanın yapmış olduğu bu talihsiz açıklama bizleri derinden üzmüştür. Önerdiğimiz hiç bir noktayı uygun bulmayan bizzat Bolu Belediyesi yetkilileridir. Sayın Başkan yanlış yönlendirilmektedir. Temennimiz yaptığı hatadan dönmesidir" dedi.

2 yorum yapılmış

  • Ferhat 16 Haziran 2023 - 23:33
    Uzun yıllar kültür mahallesinde oturuyorum hizmetse hizmet saygıysa saygı hizmet eden insanları kusturmemek lazım meyve veren ağaç taşlanır 3.5 cakalla muhtarı yem etmeye niyetimiz yok kimin ne olduğu belli
  • Nihat 17 Haziran 2023 - 05:40
    Tanju da yem olmaz oda hizmet peşinde kimse kusura bakmasın muhtarlik binası yapılacak millete hizmet verecek daha yorum yapıyorsunuz ayıp

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.