"Başkanımız sağlık sorunu nedeniyle geç geldi"

"Başkanımız sağlık sorunu nedeniyle geç geldi"
10 Kasım 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü nedeniyle Anıt Park'ta düzenlenen törene geç gelmesiyle Bolu belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü açıklama gönderdi.

Açıklamada, "Söz konusu gecikmeye ilişkin bazı basın yayın organlarında yayımlanan "uyudu" iddiası, kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Sayın Başkanımız saat 08.40'da başlayan tören için evinden çıktıktan hemen sonra yaşadığı sağlık sorununa bağlı olarak ani gelişen insani bir durumdan dolayı yolda durmak zorunda kalmış, bu nedenle törene sadece birkaç dakika gecikmeli gelmiştir.

Yaşanılan kısa süreli gecikme nedeniyle Atatürk Anıtı huzuruna konulan belediyemizin çelengini, Belediye Başkan Yardımcılarımız da aynı saatte 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında At Yaylası'nda düzenlenen yürüyüşte olmaları sebebiyle, Zabıta Müdürümüz Fikret Er koymuştur.
Başkanımız ise belediye çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulmasının hemen ardından saniyeler sonra tören alanına gelerek, protokoldeki yerini almış ve tüm katılımcılarla birlikte programın devamı olan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasında hazır bulunmuştur" denildi.

2 yorum yapılmış

  • Bolulu vatandaş10 Kasım 2020 - 18:08
    Bütün kamu görevlilerine örnek olması için, törene zamanında katılmama nedeninin yazılı olarak, üst makamlara bildirilmesi gerekir.
  • Ekrem 10 Kasım 2020 - 21:44
    Başkan yapmaması lazım ama oluyor böyle şeyler dikkatli olmak lazım

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.