Bizim böyle gençlere ihtiyacımız var

29 Eylül 2019
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde öğrenci olan 20 yaşındaki Hüsna Ersin ailesine yük olmamak için D-100 karayolu üzerinde bulunan bir benzin istasyonunda geceleri pompacı olarak çalışıyor.
Trabzon'da doğan, daha sonra ailesi İstanbul'a taşındığı için İstanbul'da büyüyen Hüsna Ersin'in annesi ev hanımı babası ise emekli. Ailesinin tek geçim kaynağı emekli maaşı olması sebebiyle okul masraflarını karşılamak için çalışmaya karar veren Hüsna Ersin Bolu'da bulunan bir benzin istasyonunda geceleri pompa görevlisi olarak çalışıyor. İşi ile ilgili konuşan Ersin, "Adım Hüsna Ersin. Burada 4 yıllık eğitim görüyorum. Trabzon'luyum fakat doğma büyüme İstanbulluyum. Babam emekli annem ise ev hanımı. Onun dışında ek bir gelir yok. Benzin istasyonunda çalıştığım için genelde olumlu tepkiler alıyorum. İnsanlarımız iyi. Ben küçüklüğümden beri zaten arabaları seven birisiyim." dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.