Bolu CHP'de ihraçlar haftaya başlayacak gibi

Bolu CHP'de ihraçlar haftaya başlayacak gibi
15 Temmuz 2023

Gazeteci Caner Güngör'ün edindiği bilgilere göre Bolu'da CHP üyesi bir çok isim partiden ihraç edilecek.

Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "Değişim ve Adalet" sloganıyla CHP Genel Merkezine başlattığı yürüyüş, partinin genel merkez binası önünde yaptığı konuşma ile sona ermişti.

1o gün süren yürüyüş boyunca Başkan Özcan bir çok basın kuruluşuna Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sert söylemleri olmuş, genel merkez önünde yaptığı konuşmasında da genel başkanı adeta yerden yere vurmuştu.

İşte bu gelişmelerden sonra CHP Genel Merkezi düğmeye bastı. Parti'nin üyesi olmasına yada belediye meclisi üyesi olmasına karşın başkan Özcan'ın bu eylemine katılan, destek veren, hakaret vari konuşmaları alkışlayanlar mercek altına alındı.

Şu an bu isimler tek tek belirleniyor. Yani bir liste hazırlanıyor. Hazırlanan bu listedeki isimlerin disiplin kuruluna sevk edlieceği ve yüksek ihtimalle CHP'den ihraç edilecekleri alınan bilgiler arasında.

Önümüzdeki hafta bu isimler belli olacak.

1 yorum yapılmış

  • Hasan 15 Temmuz 2023 - 08:52
    Ben üyelik kaydımı e devlet üzerinden sildim hala mesaj gelmeye devam ediyor Kılıçdaroğlunun keyfine göre hareket eden bir partinin kapısını bile açmam daha ismin Hasan coşkun İzzet Baysal mahallesinde ikamet ediyorum derhal üyeliğime son verin adamsanız

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.