Bolu Deva yönetimini tanıttı

Bolu Deva yönetimini tanıttı
15 Ocak 2022

DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Bolu’da teşkilat yapılanmasını tamamladıklarını belirterek, “24 kişilik bir yönetimimiz var. Her farklı görüşten yönetimimizde isimler var. İdeolojik bir parti olmadığımız için, akıl ve bilim bizim önceliğimiz olduğu için bu çerçevede bir yönetim oluşturduk” dedi.

Yaklaşık 2 ay önce DEVA Partisi Bolu İl Başkanlığı’na getirilen Nadir Gürkan Yetkin, düzenlediği basın toplantısında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Her farklı görüşten 24 isimle yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Yetkin, “Kısa sürede yol haritamızı belirleyerek yönetimimizi oluşturduk. 24 kişilik bir yönetimimiz var. Her farklı görüşten yönetimimizde isimler var. İdeolojik bir parti olmadığımız için, akıl ve bilim bizim önceliğimiz olduğu için bu çerçevede bir yönetim oluşturduk. Birçok arkadaşımız ilk defa siyasete atıldılar. Bolu’da en iyi ve en donanımlı yönetime sahibiz. İlçelerimizle birlikte merkez ilçedeki teşkilatlanmalarımızı hızlandırdık. 3 ilçemizde hemen hemen yönetim kadrolarımız oluştu ve kısa sürede atamalarını yapacağız. Önceliğimiz merkezi ilçedir. Merkez ilçeyi kurduktan sonra üye kayıtlarımız başlayacak. İl kongremizi de muhtemelen Mart-Nisan ayında gerçekleştirebiliriz. Kongremizde de Genel Başkanımızın burada olmasını arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Yetkin, Bolu’da DEVA Partisi’ne özellikle 40 yaş altı gençlerin partilerine ilgi duyduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Bizim partimizin programını okuyanlar, Sayın Ali Babacan’ı beğenen ve ona güvenenlerin sayısı çok fazla. Ülkedeki sorunların çözüme kavuşturulmasında DEVA’ya güven var. En donanımlı genel başkana sahibiz. Donanıma önem veren genç nesil Sayın Babacan’ı çok iyi takip etmekte.”

DEVA Partisinin Bolu il yönetimi şu isimlerden oluştu:

Burhan Semih Hendekçigil, Bergen Yılmaz, Mahmut Gökçeoğlu, Abdullah Emre Sarımsakçı, Sinan Altınay, Murat Güven, Emine Davarcıoğlu, Ahmet Çelik, Özgür Can, Barış Şahin, Fatih Karabaş, Serdar İleri, Ufkay Kadir Erker, Sertaç Günay, Gülşah Aşçıoğlu, Ömer Taha Tarhan, Mustafa Soykan, İsmail Tan Günal, Murat Timur, Gizem Doğan, Aydın Bilgi, Suna Coşkun

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.