BOLU EMNİYETİNİN ACI GÜNÜ

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Mustafa Uzun, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

BOLU EMNİYETİNİN ACI GÜNÜ
25 Ekim 2022

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Mustafa Uzun’a bir süre önce kemik kanseri teşhisi konuldu. Uzun süredir kanser tedavisi gören 48 yaşındaki Polis Memuru Mustafa Uzun, gece saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti. Hayatını kaybeden polis memuru için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nde sabah saatlerinde tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından 48 yaşındaki Polis Memuru Mustafa Uzun’un cenazesi memleketi Amasya’ya gönderildi.

Bolu Gazetesi olarak Polis Memuru Mustafa Uzun'a Allahtan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere Bolu Emniyet Müdürlüğüne Başsağlığı ve sabırlar dileriz.

1 yorum yapılmış

  • Rıdvan Koç25 Ekim 2022 - 11:34
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum sakarya da beraber görev yapmıştık hey gidi günler hey ne güzel anılarımız vardı

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.