Bolu polisi otomobilin lastiğinden 40 kilo uyuşturucu çıkardı

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. İl genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik kapsamlı bir operasyon düzenlendi.

27 Ağustos 2024

Operasyon sırasında, öncü ve artçı olarak hareket eden iki araç detaylı bir şekilde incelendi. Yapılan aramalarda, bir aracın dört lastiğine gizlenmiş olarak toplam 40 kilogram 500 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Bu önemli bulgunun ardından, olayla bağlantılı olarak 6 şahsa "Uyuşturucu Madde Ticareti" suçundan işlem yapıldı. Şahıslardan 4'üne adli kontrol kararı verilirken, 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen bu tür çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildirdi. Ayrıca, vatandaşlardan gelen öneri, şikâyet ve ihbarların titizlikle değerlendirildiği vurgulandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.