Bolu'da feci kaza, 5 yaralı var

Bolu’da Aşağı Soku Mahallesi’nde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Alkollü sürücü ile polisler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

4 Şubat 2024

Kaza, Aşağı Soku Mahallesi Karadere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacı Nakkaş Cami önünde bulunan kavşakta Taner Ü. idaresindeki 14 ABT 555 plakalı otomobil ile Hamdi Umut Y. idaresinde ki 06 CMK 387 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralıların ilk müdahalesi yapılarak hastaneye sevk edildi.

Polis ekiplerinin alkol kontrolü yapmak istemesi üzerine sürücü Taner Ü. ile polisler arasında gerginlik yaşandı. Polis ekiplerine alkolmetreye üflemeyeceğini belirterek ekiplere zorluk çıkartan Taner Ü., karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

4 yorum yapılmış

  • bolulu4 Şubat 2024 - 23:33
    boluda mumkunse aksam ezanindan sonra disari cikmamak lazim. herkesin kafasi guzel herkes pilot.
  • Memo4 Şubat 2024 - 23:42
    Bu cadde (Karadere Cad.) daha büyük olaylara gebe kalacak. Yeni binalar yapılmaya devam ediyor ve nüfus gitgide artıyor. Sosyal bilimler lisesinin cadde kısmına anakolu açılıyor. Tırlar kamyonlar bunları sollayan araçlar, bime geçmeye çalışan öğrenciler zaten tır ve kamyonları sollayan araçları görmüyor defalarca burada kötü olayları özellikle öğrenciler atlatıyor. İnşallah bir an önce yol üzerine kalıcı bir kasis uygulaması ve okul bim market arasına yaya
  • Serdar4 Şubat 2024 - 23:51
    Yaşanan olaya denk geldim. Alkollü gence gereken cezanın en ağırı inşallah verilir. Ayrıca ailenin tutumuna diyecek söz bulamıyorum. Oturup olanları bir düşünsünler karşıdaki ailenin yerinde ya kendi sevdikleri olsaydı.
  • Cemal5 Şubat 2024 - 08:34
    Alkollü mekanlar arttı bolu da bu olaylar çoğalır ayrıca trafik denetimi sifir 20 senedir boluda arac kullanırım daha kimse ehliyetimi sormadi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.