Bolu'da mantar ararken kayboldu

Bolu'da mantar ararken kaybolduğu ihbarı yapılan kişinin bulunması için çalışma başlatıldı. Kaybolan şahıs Yığılca'da sağ salim bulundu.

Bolu'da mantar ararken kayboldu
17 Kasım 2023

Ağaççılar köyü ile Atyaylası arasında kalan ormanlık alanda arkadaşları ile mantar aramaya giden Ergin Kahveci bir süre sonra kayboldu.

Kahveci'den yaklaşık 4-5 saattir haber alamayan arkadaşları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler, Kahveci'nin bulunması için arama çalışması başlattı. Uzun süren aramalardan sonra kayıp şahısın telefonuna ulaşıldı. Şahsın Düzce'nin Yığılca ilçesinde sınırları içinde olduğu tespit edildi. Şahsa ulaşan jandarma Ergin Kahveci'yi sağ salim buldu.

2 yorum yapılmış

  • Senda Aksungur 17 Kasım 2023 - 21:02
    Orman alanında eğer yolu önceden bilmiyorsanız kaybolmak çok kolaydır bunu önlemek için işaretleme yöntemi vardır bunu da bilmiyorsan durumun vahim demektir. IKINCI BIR ONEMLI KONU ISE YONLERI TAYIN EDEBILMEK GEREKIR YANI DOGU BATI KUZEY GUNEY BU YONLRRI ORMANLIK ALANDA BULMAK ZORDUR YANINIZDA BIR PUSULA OLACAK VE GEÇTİĞİNİZ YETLERE ISARET CUBUGU YADA BASKA BIR ISARET YONTEMI ILE CALISACAKSINIZ.SONUCTA BIR KUCUK ZEVK ICIN HAYATINIZI TEHLIKEYE ATMAYINIZ
  • İbrahim basar19 Kasım 2023 - 00:46
    Bu tipler,keyfi ve dangalakça devletin ilgili birimlerini meşgul ediyorlar.İlk önce bilmediğin arazide dolaşmayacaksın.Dağda ormanda yön tayin edemiyorsan o alana girmeyeceksin.Herhangi bir rahatsızlığın varsa,baş dönmesi, tansiyon, vertigo vs.kesinlikle yalnız bu işlere kalkışmayacaksın.Hani kanun vardı ormanlardan bir şey toplamak izine ve ruhsata tabi idi. O halde ilgili kurumların yaptığı bütün masrafı ,harcamayı bu kişilerden tahsil edecen.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.