Bolu'da mola veren aile lokantada altınlarını unuttu

Bolu'da mola vererek bir lokantada çorba içen aile lokantada 1 milyon 200 bin TL değerindeki altınlarını unuttu. Durumu farkeden lokanta çalışanları aileyi bulup altınları teslim etti..

Bolu'da mola veren aile lokantada altınlarını unuttu
23 Temmuz 2024

Depremzede bir aile akrabalarını ziyaret etmek için Ankara'ya giderken Bolu'da mola verdi.

Bolu'da bir çorbacı da yemek yedikten sonra tekrar yola çıkan aile ufak el çantasını lokantada unuttu. Lokanta çalışanları unutulan çantayı fark ederek hemen polis ekiplerine haber verdi.

Polis ekipleri ile birlikte çantayı açan lokanta çalışanları çantanın içinin altınla dolu olduğunu gördüler. 1 milyon 200 bin TL değerindeki altınları sahiplerine ulaştırmak için harekete geçen Bolu polisi ve lokanta çalışanları, çantada bir kağıtta yazılı cep telefon numarasını arayarak aileye ulaşmayı başardı.

Çantayı unutan aile hemen geri dönerek lokantada polis ve garsonların elinden unuttukları altınları alırken göz yaşlarını tutamadılar.

Depremzede aile, "Depremden sonra elimizde avcumuzda ne varsa bunlar kalmıştı. Yıllarımızın birikimi. Allah hepinizden razı olsun" diyerek teşekkürlerini dile getirdiler.

1 yorum yapılmış

  • Metin (Prıvate Security) 25 Temmuz 2024 - 08:22
    Geçmiş yıllarda Söğütlüçeşme tesisleri wc önünde bekleyen ayağında terlikler insanları takip ediyor sonradan fark ettim.Kalabalıkta yanımıza kadar sokulup çocuğun şu akan çeşme önünde fotoğraf çekerken gelmiş çocuğun elindeki telefonu gözlüyor fark ettiğimi anlayınca hemen lokum satan işyerlerine süzüldü.Otobüs binince baktım başka otobüsler arkası durmuş tekrar wc çıkanları izliyordu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.