Bolu'da parkta Suriyeliler bıçaklandı

Bolu'da parkta Suriyeliler bıçaklandı
14 Ağustos 2022

Bolu'da, parkta oturan 4 Suriye uyruklu kişiyi, "Niye oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden" diyerek bıçakla yaralayıp darp eden 4 şüpheli tutuklandı.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Aşağısoku Mahallesi'nde bulunan Atatürk Orman Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre M.A., Ş.T., Ş.Ö. ve A.A. isimli 4 Türk vatandaşı, parkta oturan A.H.H., A.A., M.E. ve S.A. isimli Suriye uyruklu kişilere, "Niye oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden" dedi. 2 grup arasında bunun üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Suriye uyruklu, A.H.H., A.A. ve S.A. bıçaklandı, M.E. de darp edildi. 4 Suriyeli olayda yaralandı. Çevredeki diğer vatandaşların müdahalesi ile kavga sonlandırıldı. Olay yerine 112 Acil ekipleri sevk edildi. Yaralılar, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan, A.A.H. ve M.E. tedavilerinin ardından taburcu olurken, S.A. ve A.A.'nın hastanedeki tedavileri sürüyor. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan kavgayı başlatarak 4 Suriyeliyi yaralayan 4 Türk vatandaşı ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’da Bolu’da yaşanan olay üzerinden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a tepki göstererek, “Sen insan değilsin Ümit Özdağ. Senin yalanların yüzünden dün Bolu’da parkta oturan dört masum bıçaklandı, biri de darp edildi! Senin yatacak yerin yok” ifadelerini kullandı.

6 yorum yapılmış

  • Turgut yuceer14 Ağustos 2022 - 11:48
    Ne alaka bayrağımızı yakanlara bu tepkiyi neden vermiyorsunuz kendi ülkemizde mülteci durumuna düştük adamlar karşımıza kızımıza yiyecek gibi bakıyor hicmi tepki vermeyelim
  • Bayram sarıçiçek14 Ağustos 2022 - 15:15
    İyi yapmışlar ellerine sağlık komando pantolununu giyip çarşıda boy göstereceklerine gitsinler memleketini savunsunlar zaten bizimkiler sırf oturuyolar diye saldırmamıştır illa bi bok yemişlerdir
  • Rüzgar14 Ağustos 2022 - 23:15
    Azdı kanı bozuk lar gitsinler vatanlarını beklesin ler zaten adam olsalardı buralara gelmezlerdi
  • Emrah15 Ağustos 2022 - 09:48
    Türk kardeşlere helal olsun kim bilir ne yaptılar da bizimkiler bunu yapti adam olsunlar gitsinler
  • Garip15 Ağustos 2022 - 14:03
    Yeter artık herkes evine birazda kendi yurtlarını kendileri savunsunlar nargile çekip boyanmayla vatan kurtarilmaz
  • Ali15 Ağustos 2022 - 14:09
    Çok seviyorsan suriyeye bakan ol

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.