Bolu'da zincirleme trafik kazasında 4 araç birbirine girdi

Bolu'da, trafik yoğunluğu nedeniyle meydana gelen zincirleme kaza sonucu 4 araç birbirine çarptı. Zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

22 Ağustos 2024

Zincirleme trafik kazası D -100 karayolu Atatürk Orman Parkının tam önüde, İstabul şeridinde meydana geldi.

Olay, Emre Erdoğan'ın sevk ve idaresindeki 14 AAT 106 plakalı oto kurtarıcının, trafik yoğunluğu nedeniyle duraklayan 06 DBG 894 plakalı araca arkadan çarpmasıyla başladı.

Bu çarpma, Barış Ural'ın kullandığı aracın, önünde seyreden Recep Uysal'ın sevk ve idaresindeki 14 GE 256 plakalı kamyonete çarpmasına neden oldu. Kamyonetin de önünde duraklayan Nurgül Durpop'un sevk idaresindeki 14 KN 365 plakalı araca çarpmasıyla zincirleme kaza meydana geldi.

Kaza sonucu, 06 DBG 894 plakalı aracın sürücüsü Barış Ural ve yanında yolcu olarak bulunan Sema Ural yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Köroğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada, araçlarda maddi hasar da meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.