Boluspor'a icra şoku

Boluspor'a icra şoku
16 Ocak 2023

Şampiyonluk için büyük bir mücadele veren bir yandan ise kulübün mali yapısını düzeltmek için gece gündüz çalışan Başkan Savaş Abak, bugün yaşanan haciz sonrası sürpriz bir borçla daha karşı karşıya kaldı.

Başkan Abak tarafından ilk döneminde Boluspor’a kazandırılan Paşaköy yolu üzerindeki benzin istasyonunun arsa sahibiyle yapılan sözleşmede taahhüt edilen şartlar Necip Çarıkçı’nın başkanlığı döneminde yerine getirilmeyince, konu mahkemeye taşındı. Necip Çarıkçı; arsa sahibinin mahkemeyi kazanmasına karşılık bu borcu ödemedi ve daha sonra Kulüp Başkanı Abdullah Abat oldu. Arsa sahibinin yasal yollarla bu borcu istemesine karşılık, Abdullah Abat da borcu ödemeyince katlanarak büyüyen borç, en sonunda icralık oldu.

Benzin istasyonunun bulunduğu arsanın sahibi tarafından başlatılan haciz işlemi sonrası bugün Boluspor Kulübüne ait araca, el konuldu. Arsa sahibi tarafından başlatılan haciz nedeniyle bugün trafik ekiplerince bağlanılarak çekiciye yükletilen Boluspor’a ait araç, otoparka çekildi.

Kongrede resmi olarak 50 milyon lira borç olduğu açıklanırken, daha sonra 66 milyon lira borcu olduğu ortaya çıkan Boluspor için Başkan Abak ve Yönetim bugüne kadar geçmiş yönetimlerden kalan borç için 35 milyon lira, yeni kadro için de 30 milyon lira ceplerinden para harcadılar.

1 yorum yapılmış

  • Galip16 Ocak 2023 - 21:38
    15 milyon farkın hesabının yapılamadığı bir kulūpte demekki resmi kayıt tutulmuyor yada gayri resmi kayıtlarla yol yūrūnūyor.Başka izahı yok bu farkın.Bir hesapsızlık ve kayıtsızlık söz konusu.Vergi dairesi ve dernekler mūdūrlūğū bu haberi suç duyurusu olarak kabul ederek harekete geçmeli.Boluspira en būyūk katkı böyle bir operasyon olur.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.