BTSO'da seçim heyecanı başladı; Türker Ateş konuştu

BTSO'da seçim heyecanı başladı; Türker Ateş konuştu
13 Eylül 2022

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçim takvimi belli oldu. Oda tarafından yapılan açıklamayla; organ seçimlerine ilişkin Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinin 1 Ekim 2022 günü yapılacağı ilan edildi.

Oda Seçimlerinde oy kullanacak üyelere yönelik listelerin 12 Eylül 2022-14 Eylül 2022 tarihleri arasında Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda askıya çıkacağı belirtilen duyuruda, askı sürecinde listelere ilişkin itirazların ve düzeltme taleplerinin yazılı olarak İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına yapılması gerektiği ifade edildi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinde 15 Meslek grubunda 3 bine yakın üye oy kullanacak.

İki aşamalı olan seçimde ilk olarak Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri yapılarak Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi şekillenecek. Ardından da Meclis Üyeleri arasında yapılacak seçimle Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu belirlenecek.

TÜRKER ATEŞ VE EKİBİ YENİDEN ADAY

Mevcut başkan Türker Ateş Bolu Gazetesine yaptığı açıklamada ilk önce aday olacaklara başarılar dileyerek, "Ekip olarak devam etmek istiyoruz. Bir kaç ufak değişiklik elbette olacak ama genel manada ekibimizi aynı ruh ve heyecanla yeniden bu göreve talibiz. Ekip olarak güzel bir ivme yakaladık. Bunu sürdürmek istiyoruz. Yarım kalan işlerimiz var onları tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuşarak yeniden aday olduğunu duyurdu.

1 yorum yapılmış

  • Metin 1417 Eylül 2022 - 20:25
    Hangi güzel işleri yapmışsınız hangi esnafın derdini dinlemişsiniz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.