Çalındığı söylenen heykel tepsiyi Caner Güngör buldu

Çalındığı söylenen heykel tepsiyi Caner Güngör buldu
30 Nisan 2023

Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından yapılan paylaşım ile çalındığı söylenen tepsi heykelinin nerede olduğunu Bolu Gazetesi editörü usta gazeteci Caner Güngör buldu.

Bolu Belediyesinin kanal yolunda yaptırdığı heykellerden biri olan Hababam sınıfının efsane karakterlerinden 'Hafize ana' heykelininin elinde bulunan çay tepsisinin çalındığını hatta AK Partililerin çaldığını sosyal medya hesaplarından duyuran Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın paylaşımlarından sonra usta gazeteci Caner Güngör çay tepsisinin peşine düştü.

Usta gazeteci Caner Güngör tepsinin çalınmadığını tespit etti. Güngör'ün araştırması ve elde ettiği bilgilere göre yolda heykelle oynayan çocuklar tepside ki bir bardağı kırdılar. Bunun üzerine orada bulunan vatandaşlar durumu Bolu Belediyesi ekiplerine haber verdiler. Bölgeye gelen belediye ekipleri tepsinin üzerinde kırılan çay bardağını tamir etmek için tepsiyi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne götüdüler. Yani tepsi çalınmadı.

Kısa sürede tepsideki çay bardağı tamir edilecek ve tepsi yine 'Hafize ana' heykelinin eline tutturulacak.  

4 yorum yapılmış

  • Şerafettin Biçer 4 Mayıs 2023 - 12:12
    Bence özür dileyerek haberi yayınlamak gerekir. Ayrıca belediye birimleri koordineli çalışmalı böylece bu duruma düşmemeli
  • Hayret1 Mayıs 2023 - 22:37
    Bu nasıl gazetecilik böyle Boluda usta gazeteci heykeldeki tepsiyi buluyorsa vay çırak gazetecilerin haline
  • Metin Mert2 Mayıs 2023 - 00:33
    şehril Emin denilen adam, iftira atarak, kendi aymazlığını ortaya koyarken, kendi kurum müdürlerinin keklemesine aldanmış. O kurumun başı ile kıçı birbirine karışmış. Başı ayrı gerisi ayrı oynuyor. Gamera kayıtları falan diyerek halkın kafasını karıştıran tancu, herhalde içkili iken gonuşmuş. Tazminat davası açması lazım AK partinin. Şehrül emin denilen adamın bu kadar gevşek olması bu şehrin ayıbıdır.medenilik bu değil beyler. Özür dile ba
  • M A3 Mayıs 2023 - 13:48
    Bolu belediye si hırsızı Kendi içinde aramalı

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.