Cemalettin Tut hayatını kaybetti

Cemalettin Tut hayatını kaybetti
20 Ocak 2022

Bolu'da herkesin 'gariban dayı' olarak bildiği Kartal lojistik firması sahibi Cemalettin Tut hayatını kaybetti.

Kartal lojistik firması sahibi, Bolu’da gariban dayı olarak bilinen hayırsever iş insanı Cemalettin Tut hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Tut’un cenazesi Borazanlar Mahallesinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Borazanlar Mahallesi mezarlığını defnedildi.

Bolu Gazetesi olarak Merhum Cemalettin Tut’a rahmet, acılı ailesine başsağlığı dileriz.

3 yorum yapılmış

  • Huseyin pulat yuva koyu . 20 Ocak 2022 - 01:00
    Güler yuzlu hayir sever is insanı cemalettin abiye allah'tan gani gani rahmet, sevenlerine ve tüm ailesine, kartal nakliyat calisanladrina baş sağlığı dilerim mekanı cennet olsun nur içinde yatsın
  • Yunus Duman20 Ocak 2022 - 08:54
    Heey gidi gariban dayım Cemalettin Tut abim. Mekanın cennet olsun. Bu sabah her sabahki gibi selam vermeden hasbihal etmeden, hayırlı işler demeden gecmezdin. Çok üzdün bizleri .... Allah rahmetiyle,merhametiyle muamele eylesin inşallah. Aile efradına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
  • Adıl kıyak 20 Ocak 2022 - 10:50
    Allah nur içinde yatsın güzel insandı yakınlarına baş sağlığı dıliyorum Allah sabır versin nurlar içinde yatsın inşallah Gariplerin babasıydı hayırsever karakterli Bi abimizdi tekrardan mekanı cennet olsun

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.