GENÇ VOLEYBOLCUDAN YÜREKLERİ ISITAN HAREKET

Bolu Belediyespor'da göğüsleri kabartan herkesi yaptığı iyilikler ile duygulandıran başarılı sporcu Adlin Kaymaz minik kalplere dokunarak yürekleri ısıttı.

11 Kasım 2023

Haber Video Utku Cihan
Bolu Belediyespor'da göğüsleri kabartan herkesi yaptığı iyilikler ile duygulandıran başarılı sporcu Adlin Kaymaz 10 Kasım günü minik kalplere dokunarak adeta Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü bizlere bir kez daha yaşattı. "Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve aynı zamanda Ahlaklısını severim" 

Daha önce oynadığı takımlarda da aldığı ilk maaş ile bedensel engelli bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye alan Kaymaz sonrasında ise yine ilk maaşı ile çocuklara kırtasiye ürünü ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu sezon Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımında oynayan Adlin Kaymaz iyilik geleneğini bozmadı ve aldığı ilk maaşı ile Çobankaya Şehit Murat Paçal İlkokulunda bulunan öğrencilere ayakkabı alarak miniklerin kalbine dokundu.  Okul ziyaretinde Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı Baş Antrenörü Cem Yalçın ile İdari Menajer Umut Alptekin'de yer aldı. Çocuklar ile doyasıya zaman geçiren Adlin Kaymaz "Onların minik kalpleri mutlu oldukça bende çok mutlu oluyorum. Çocuklar gülsün dünya gülsün" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.