Bolu Belediyesi’ne yönelik operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen şafak operasyonunda Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, ihaleye fesat karıştırma suçu kapsamında gerçekleştirilen operasyonda Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Neşe Esen ile aynı müdürlükte görev yapan Samet Bilgi ve Tural Ateş gözaltına alındı.
Dört isim jandarmaya götürüldü
Sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişi, işlemleri için jandarma komutanlığına götürüldü.
Bolu’da gündeme oturan operasyonun ayrıntıları merak konusu olurken, soruşturma kapsamında yeni gelişmelerin yaşanıp yaşanmayacağı da yakından takip ediliyor.
Bolu Belediyesi’ne yönelik operasyonla ilgili yeni ayrıntılar geldikçe aktarılmaya devam edeceğiz.
