Bolu'da elektrik kabloları havai fişek gibi patladı

Bolu'da Karaçayır Mahallesi'nde, itfaiye müdürlüğünün eski binasının önünde bir ağacın dallarının elektrik kablolarına temas etmesi sonucu, kablolarda havai fişek gibi patlamalar meydana geldi.

Bolu'da elektrik kabloları havai fişek gibi patladı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Karaçayır Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, itfaiye müdürlüğünün eski binasının önünde elektrik hatlarındaki kablolardan kıvılcımlar çıktığı ihbar edildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine SEDAŞ ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olay yerine intikal etti. Kıvılcımların, yol kenarındaki bir ağacın dallarının elektrik kablolarına değmesi sonucu ortaya çıktığı anlaşıldı. Kablolar, bu temas nedeniyle havai fişek gibi patlamaya başladı. SEDAŞ ekipleri hızla müdahale ederek elektrik akımını kapattı, ancak kıvılcımların neden olduğu yangın sonucu bir çam ağacı tamamen küle döndü.

Bu tür olaylar, elektrik hatları yakınındaki ağaçların düzenli bakımının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermektedir.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.