Bolu’nun Karaçayır Mahallesi Şirin Sokak’ta 16 yaşındaki lise öğrencisi S.A., elindeki bıçakla oynadığı sırada yanlışlıkla bacağını yaraladı. Yaralandıktan sonra kaldığı okulun pansiyonuna giden S.A., arkadaşlarına başka biri tarafından bıçaklandığını ve şüphelilerin kaçtığını söyledi.
Bacağındaki yaranın derinliğini fark eden S.A., arkadaşlarının uyarısıyla durumu sorumlu öğretmenine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından pansiyondan alınan S.A., tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.
Polisin yaptığı incelemede öğrencinin herhangi bir saldırıya uğramadığı, yaralanmanın kendi dikkatsizliği sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. S.A.’nın hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyi olduğu açıklandı.
