Bolu'da mola veren aile lokantada altınlarını unuttu

Bolu'da mola vererek bir lokantada çorba içen aile lokantada 1 milyon 200 bin TL değerindeki altınlarını unuttu. Durumu farkeden lokanta çalışanları aileyi bulup altınları teslim etti..

Bolu'da mola veren aile lokantada altınlarını unuttu
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Depremzede bir aile akrabalarını ziyaret etmek için Ankara'ya giderken Bolu'da mola verdi.

Bolu'da bir çorbacı da yemek yedikten sonra tekrar yola çıkan aile ufak el çantasını lokantada unuttu. Lokanta çalışanları unutulan çantayı fark ederek hemen polis ekiplerine haber verdi.

Polis ekipleri ile birlikte çantayı açan lokanta çalışanları çantanın içinin altınla dolu olduğunu gördüler. 1 milyon 200 bin TL değerindeki altınları sahiplerine ulaştırmak için harekete geçen Bolu polisi ve lokanta çalışanları, çantada bir kağıtta yazılı cep telefon numarasını arayarak aileye ulaşmayı başardı.

Çantayı unutan aile hemen geri dönerek lokantada polis ve garsonların elinden unuttukları altınları alırken göz yaşlarını tutamadılar.

Depremzede aile, "Depremden sonra elimizde avcumuzda ne varsa bunlar kalmıştı. Yıllarımızın birikimi. Allah hepinizden razı olsun" diyerek teşekkürlerini dile getirdiler.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.