BOLU'DA VAKA SAYISI 19 MU ?

BOLU'DA VAKA SAYISI 19 MU ?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Geçtiğimiz gün Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Gezici, Bolu’daki vaka sayısını 19 olarak açıkladı. Gezici'nin verdiği bu rakama resmi makamlardan bugüne kadar henüz bir yalanlama gelmedi. 

Bolulu vatandaşlar korona vakalarıyla ilgili sık sık gazetecilerden bilgi almaya çalışırken. ilimizde ki vaka sayıları adeta devlet sırrı gibi saklanıyor.

Vali Ahmet Ümit bugüne kadar vaka sayısıyla ilgili rakam vermekten kaçınırken geçtiğimiz günlerde Bolu Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Gezici, Bolu’daki vaka sayısını 19 olarak açıkladı. Vaka sayısını gizleme noktasında ki hassasiyeti bilinen Vali Ümit Tabipler Odası Başkanının açıkladığı bu rakama doğru veya yanlış olduğu yönünde bir açıklaması olmadı.

İlimizde ki basın mensupları kendi kaynaklarını kullanarak Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Gezici'nin verdiği rakamın yanlış olduğunu söylemesine karşın resmi makamlardan henüz bir açıklamanın yapılmaması akıllarda soru işareti bıraktı.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.