BURAYA DİKKAT.. BOLU'NUN SULTANLARI 6'DA 6 YAPTI!

KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig B grubu temsilcimiz Bolu Belediyespor Ligin 14’üncü haftasında evinde oynadığı zorlu geçen Merinos Voleybol maçını 3-2 yenerek oynadığı son 6 maçın hepsinden galip ayrıldı.

BURAYA DİKKAT.. BOLU'NUN SULTANLARI 6'DA 6 YAPTI!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu'da Boluspor'dan sonra salonlarda büyük heyecana sahne olan Voleybol branşında Bolu Belediyespor geçtiğimiz sezon misli.com sultanlar liginden KFC Kadınlar Voleybol 1.Ligine düşerek herkesi üzmüştü. Zorluklar içerisinde neredeyse 3 günde kurulan ve kısıtlı destekler ile ilerleyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı adeta yüreklerini ortaya koyarak ligde bende varım diyor. 

Son oynadığı 6 karşılaşmadan da galip ayrılan Bolu'nun Sultanları Ligin 14’üncü haftasında Bolu Belediyespor'dan bütçe olarak kat kat üstte olan ve ligde de 3.sırada yer alan  Gaziantep temsilcisi Merinos Voleybol takımını karar setinde 3-2 yenmeyi başardı.  

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN "DESTEK OLACAĞIM"

Bolu'ya voleybolu sevdiren ve salonlara aileleri çeken Bolu Belediyespor bayan voleybol takımı ligin başında ekonomik olarak zorlu şartlarda kuruldu. Bugün 6'da 6 yapan Bolu'nun sultanlarına destek şart. Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan takımı ziyaret etmiş ve başarılar dileyerek destek olacağını ifade etti. 

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • MELİH ŞENİL (9 ay önce)
    KADROSUNDA BOLULU HİÇBİR OYUNCU OLMAYAN , TEKNİK KADROSUNDA BOLULU HİÇBİR ANTRENÖR OLMAYAN , AYLİN HOCA , NİHAL HOCA , TAYFUN HOCA , HAMİT HOCA , REMZİYE HOCA VE BOLULU DİĞER ANTRENÖRLERDEN YILLARDIR FAYDALANMAYAN BİR TAKIMA NEDEN DESTEK OLALIM...BÜTÜN OYUNCULAR VE TEKNİK KADRO DIŞARDAN. BİRİ BUNUN NEDEN BÖYLE OLDUĞUNU AÇIKLAYABİLİRMİ ACABA...
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.