Ehliyetsiz sürücüye şok ceza: 200 bin lira!

Bolu’da şüphe üzerine durdurulan araçta uyuşturucu bulundu. Ehliyetsiz sürücüye 200 bin lira ceza kesildi.

Ehliyetsiz sürücüye şok ceza: 200 bin lira!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu’da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde uyuşturucu madde ele geçirildi. Ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücüye toplam 200 bin lira idari para cezası uygulandı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı motosikletli ekipler, Çıkınlar Mahallesi’nde devriye görevi sırasında durumundan şüphelendikleri Muharrem C. yönetimindeki otomobili durdurdu.

Araçta uyuşturucu bulundu

Ekipler tarafından araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri sevk edildi.

Alkolmetreyi reddetti

Trafik ekipleri tarafından yapılan kontrollerde sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edildi.

Ayrıca alkol kontrolü için alkolmetreyi üflemeyi reddeden sürücüye, ehliyetsiz araç kullanmak, alkolmetre ölçümünü kabul etmemek ve çeşitli trafik ihlallerinden toplam 200 bin lira idari para cezası kesildi.

Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.